Sandwiches en la Torre de la Vela

Asociacionismo, libertad y comida rápida, por Jahd

14 de Enero 2006

Los perros rabiosos del nazionalsocialismo balear

Sobre el discurso del tte.gral. Mena, creo que puede (y debe) criticarse sin problemas desde la perspectiva liberal.

Ya he comentado que me parece totalmente fuera de lugar que públicamente un militar recuerde a los políticos que el ejército está dispuesto para intervenir en aplicación del artículo 8º de la constitución. Apelar al honor que supone dar cumplimiento al juramento de hacer guardar la constitución, en particular para salvaguardar la unidad de España, parece demasiado claramente una amenaza de que se dará cumplimiento a ese juramento, incluso si el ejecutivo se olvida de solicitarlo.

Pero lo que no es de recibo es como algunos se han tomado las palaras de Mena, cayendo de lleno no sólo en la injuria y la calumnia, sino en el racismo y xenofobia más abyectos.

El Lobby per la Independència es uno de esos grupúsculos pancatalanistas formado por tres o cuatro personas (literalmente) que una repercusión mediática difícilmente explicable y parientes muy próximos de ERC en las Baleares.

Veamos cómo se han tomado estos señores las palabras de Mena, qué sutileza en el lenguaje y qué profundidad argumental alcanzan:

Els fatxes forasters del PP justifiquen la proclama colpista del general espanyol Mena Aguado
Un general foraster ja torna amenaçar de mort milions de catalans per mor de l'Estatut

Després dels últims mesos de proclames antidemocràtiques i criminals d'alguns bisbes espanyols (Rouco Varela, García Gascó...), la COPE, El Mundo, Pedro. J. Ramírez, Jiménez Losantos, el PP, Aznar, Rajoy, La Razón, Lara Bosch.... incitant al cop d'estat com a últim intent desesperat per aturar l'Estatut que va aprovar el 90% del Parlament català, ara ja només faltava l'amenaça directa de mort que contra milions de ciutadans catalans ha llançat tot un tinent general de l'exèrcit espanyol, José Mena Aguado, en un discurs pronunciat a Sevilla.

[...]

Al general foraster "castellano viejo" natural de Palencia i membre de l'ètnia castellana que fa segles que lluita per exterminar totes les altres nacions i pobles que habiten la península ibèrica (catalans, portuguesos, bascos, gallecs...), José Mena Aguado, cal agrair-li la sinceritat d'haver proclamat aquestes amenaces de mort perquè el dia que decidesqui pegar un cop d'estat i enviar el seu exèrcit d'ocupació contra les colònies, ja no comptarà amb l'efecte sorpresa. Des d'ara mateix cal que tots els partits catalans i el Parlament de Catalunya en ple trameti aquestes amenaces de genocidi als organismes internacionals, ja sigui l'ONU, el Tribunal de Drets Humans de la Haia i la Unió europea, i que s'apressin a enviar una força internacional de cascs blaus per protegir les fronteres dels Països Catalans. Però, què pestes s'ha pensat aquest tinent general foraster, José Mena Aguado, natural de Palencia?

A la Haia encara jutgen com a criminals de guerra els generals serbis que van llançar el seu exèrcit contra les nacions de Croàcia, Eslovènia i Bòsnia pel gran delicte d'ahver exercit el dret d'autodeterminació. Des del Lobby per la independència qualificam el tinent general foraster natural de Palencia, José Mena Aguado, de "criminal de guerra en potència" ja que ha amenaçat de llançar el seu poderós i "valent" exèrcit a massacrar, bombardejar i exterminar una població civil indefensa com és la nació catalana.

Curioso que sean ellos los que comparen a Mena con los generales serbios cuando son ellos los únicos que apelan a las etnias.

Bono fa arrestar el general colpista que vol enviar l'exèrcit espanyol a assassinar el poble català

El PP, la COPE i Pedro J. ja no dissimulen el seu suport a l'intent de cop d'estat

L'AUME reconeix que el general colpista segueix les instruccions del PP

Els militars colpistes a les ordres del PP ja amenacen directament Bono: "Que tenga cuidado..."

El fatxa foraster Losantos dóna suport al general colpista que vol enviar els tancs contra Catalunya

Ojo con la foto que ponen. Tened cuidado a la hora de saludar a un auditorio, a ver si también os toman por nazis. Si es que cuando no hay argumentos hay que recurrir a estos trucos infantiles. Por otra parte, esta gente escribe sin haber escuchado a Jiménez Losantos, que muy claramente dijo que los militares, calladitos, que no están para meterse en política.

Les webs del PP fan campanya a favor del general colpista que vol afusellar el poble de Catalunya

Alias "No somos exagerados".

L'editor mallorquí, Pere Serra, ja va advertir de les intencions colpistes del PP i d'alguns mitjans

De Pere Serra habría que hablar largo y tendido. Auténtico hombre fuerte de Mallorca, junto con Tolo Cursach y Vicente Grande, antiguo aliado del PP, ahora maneja los hilos de UM junto con Mª Antonia Munar, y se ha visto involucrado en algunos grandes escándalos urbanísticos y maniobras políticas para derribar a Carlos Delgado, alcalde de Calviá, que frustró uno de sus grandes pelotazos.

L'exèrcit espanyol es mostra una vegada més com un exèrcit d'ocupació enemic dels Països Catalans

La premsa ja compara el general del PP colpista, Mena Aguado, al cop de Sanjurjo del 1932

Ojo a la fuente: el Diari de Balears, el Gara de Baleares.

El colpisme del PP es trasllada al control absolut dels mitjans de comunicació

El 30 de desembre passat, el Govern valencià de Francisco Camps va anunciar la llista d'empreses que tindran llicència per emetre en el nou sistema de televisió digital terrestre (TDT). Està en joc el futur del mercat valencià de la comunicació i el Partit Popular no ha defraudat gairebé ningú, almenys dels seus.Mentre que el portaveu, Esteban González Pons, ressaltava "la pluralitat" de les concessions, 25 empreses per a 44 emissores, la simple lectura de la llista feia evident per on anava la cosa. Les dues més importants, d'àmbit autonòmic, han recaigut en Televisión Popular del Mediterráneo (COPE) i Las Provincias TV (Vocento). ... De "cop d'estat mediàtic" vantitllar els socialistes aquest repartiment. Juntament amb Esquerra van demanar que el portaveu González Pons es personi al Parlament per donar explicacions.

Que esta gente hable de golpe de estado mediático parece cachondeo. Ellos, que cerrarían cualquier medio no catalán y embarcarían en un barco de rejilla a los que llaman periodistas forasteros.

La trama colpista del PP, civil i militar, comença a sortir a la llum

Citando El Plural, aunque no he logrado encontrar el artículo original. Por cierto, molan estos republicanos que para lo que les conviene defienden la figura del rey. Coherencia summa.

L'escàndol del general colpista foraster del PP ja arriba a New York Times

Els generals colpistes espanyols, forasters, pinxos i estúpids de la Meseta com José Mena Aguado que tornen tenir ganes, com ja va passar l'any 1936, d'assassinar gent civil indefensa d'ètnia catalana, basca o gallega han de saber que aquesta vegada no tendran un Hitler o un Mussolini que els farà costat i els enviarà la Legión Condor a bombardejar Gernika.

Tots els tinents generals del gloriós i valent exèrcit espanyol que, com José Mena Aguado, només tenen collons quan s'han d'enfrontar a una població civil desarmada i indefensa d'ètnia catalana han de saber que com toquin el pèl d'un sol indígena de les colònies s'hauran d'enfrontar a un tribunal internacional que els acusarà de crims de guerra, com ja està està passant amb els general serbis. ... Aquest tinent general idiota i subnormal foraster, José Mena Aguado, que ha amenaçat de mort al poble de Catalunya, ha fet un gran favor a la causa de l'Estatut. A partir d'ara, qualsevol espanyol que s'atreveixi a oposar-se a l'estatut, automàticament podrà ésser acusat, i amb raó, de fatxa i colpista.

[...]

Bé idò, a partir d'ara ja ens podem imaginar com seran rebuts els militars espanyols quan vagin a les reunions o a les maniobres de l'OTAN per culpa d'aquest tinent general foraster que es comporta com un boig subnormal escapat d'un frenopàtic anomenart José Mena Aguado.

I què vagin vius els colpistes i genocides forasters com Aznar, Rahoy i Pedro J. Ramírez... si no volen acabar com uns vulgars Milosevics i haver de respondre davant un tribunal internacional per crims contra la humanitat.

Els bisbes espanyols i la COPE defensen el general colpista del PP

Le Monde també se fa ressò de la bogeria criminal del general colpista del PP

Cuando he visto esta no he podido evitar partirme de risa:


L'exèrcit espanyol d'ocupació desfilarà pel Born amb la finalitat d'atemorir la població mallorquina

Després del pronunciament explosiu, antidemocràtic i colpista del tinent general José Mena Aguado que segueix les directrius del PP, demà dilluns està previst que l'exèrcit invasor espanyol que actua des de 1715 a Balears com una veritable força d'ocupació forastera desfilarà per la Rambla i el Passeig del Born amb la clara intenció de provocar, terroritzar i intimidar la població civil mallorquina. L'exèrcit espanyol, diguem-ho clar, a Mallorca és un exèrcit foraster en el qual fins i tot avui, 30 després de la mort del dictador Franco, éstà prohibidíssim i penalitzat parlar mallorquí dins els seus quarters. No és, El presidente del Govern Balear, Jaume Matas, ha despedido sin el teniente general, José Mena, al contingente militar de Baleares que se desplazará este martes a Bosnia-Herzegovina en misión de paz.doncs, ni ha estat mai aquest exèrcit una força militar per defensar els mallorquins dels atacs exteriors sinó per oprimir-los, explotar-los i imposar-los la llengua, la cultura i els costums espanyols com la 'Feria de Abril' o els toros. Aquest és el motiu de la seva impopularitat i del profund rebuig no exempt de temor que ha despertat sempre entre els indígenes mallorquins.

Este imbécil se refiere a esta noticia:

El presidente del Govern Balear, Jaume Matas, ha despedido sin el teniente general, José Mena, al contingente militar de Baleares que se desplazará este martes a Bosnia-Herzegovina en misión de paz.

[...]

Cerca de 200 militares profesionales con base en las islas conforman la agrupación táctica "Baleares", que relevará a otras unidades españolas en Bosnia-Herzegovina y cuyo jefe, el comandante Santiago Gómez, asumirá el mando de la misión de pacificación en el área de Mostar, dentro de la "Operación Althea" de la Unión Europea (UE).

Tensió i divisions internes dins el PP davant la proclama colpista del tinent general foraster

De moment, aquí els únics que s'han banyat han estat Elorriaga que va donar suport i es va mostrar comprensiu amb el tinent general que ha deixat astorat tot Europa quan va amenaçar de mort tot el poble de Catalunya per haver aprovat l'Estatut; en Piquè que es va desmarcar del general boig i d'Elorriaga, i ara el diputat Jaime del Burgo que ha condemnat durament les paraules del general colpista, racista i catalanòfob que té ganes de matar població civil indefensa pel simple fet de pensar d'una manera diferent.

Al final, qui juga amb foc s'acaba cremant i és evident que el PP acabarà essent víctima de la dinàmica infernal, feixista, criminal, racista i ultraespanyolista que ha posat en marxa. Estaria bé que tots els diputats catalans al Parlament europeu redactassin un manifest per explicar als socis europeus del PP la deriva colpista, genocida, demencial i antidemocràtica que ha adoptat aquest partit d'ençà que Aznar va conquistar el poder per majoria absoluta l'any 2000.

Un puta boig foraster, el tinent general Mena Aguado, destrossa la imatge de l'exèrcit espanyol

El bo i millor del cas, però, és comprovar com una força política com el PP que va pel món donant lliçons de democràcia fins al punt que Aznar va ordenar a l'exèrcit espanyol la invasió d'Irak per imposar la "democràcia" als "salvatges" i "bàrbars" irakians; bé doncs, ara resulta que aquests desgraciats del PP, tots ells escolanets d'amèn amèn d'Aznar, justifiquen i amparen les declaracions colpistes, racistes, genocides i antidemocràtiques del tinent general foraster.

I què ens deis de subjectes llefiscoses i malanats com Pedro J. Ramírez, Ansón, Losantos, etc. que van d'estrelles del periodisme universal tot i denunciant atacs de Catalunya contra la llibertat d'expressió de la COPE? He, he. he! Ara resulta que aquests canalles més traïdors que Judes i més falsos que un duret sevillà, també s'han sumat a donar suport al tinent general colpista; José Mena Aguado, que vol passar a la història com un nou Franco, Queipo de Llano, Yagüe, Sanjurjo, Millán Astray,... recordats arreu del món per la seva "heroïcitat", tan espanyola, d'altra banda; de declarar la guerra i passar per les armes tot un poble desarmat i indefens.

L'objectiu del PP: pegar un cop d'estat, decapitar el Rei i imposar Aznar com a "Caudillo de España"

Indignació generalitzada contra els fatxes colpistes del PP

El foraster poc seny Mena Aguado i el PP provoquen una fractura social dins l'exèrcit espanyol

El colpisme del PP torna el prestigi internacional d'Espanya al temps de la dictadura

Militars d'ètnia castellano-andalusa donen suport al general colpista foraster

A Irak hi ha xiïtes, sunites, kurds, etc. Tradicionalment, els sunites tot i ésser una minoria dins el conjunt de l'estat han monopolitzat el control del poder: militar, judicial, ecòmic... i l'han utilitzat per oprimir i perseguir la llengua, la cultura, els costums i la religió dels xiïtes, els kurds, etc. El monopoli de la violència de l'estat, és a dir, policia i exèrcit, ha estat en mans dels sunites que van arribar a bombardejar la població civil kurda indefensa amb gas mostassa.

A l'estat espanyol hi ha una majoria de població d'ètnia castellano-andalusa-extremenya que des de fa segles està oprimint l'ètnia, basca, gallega, asturiana, i dins aquesta llista de pobles oprimits per l'imperialisme de Castella també s'hi han de ficar els mallorquins, menorquins, eivissencs, formenterencs, canaris, valencians, aragonesos, etc. L'ètnia castellana és majoritàra a l'estat però en canvi és minoritària al País Basc, als Països Catalans, Galícia, etc.

Bueno, al menos recuerdan el genocidio de los kurdos a manos de Saddam Hussein. Lo sorprendente es que ellos mismos no se vean identificados con el genocida al tratar de reprimir lo que ellos llaman etnias distintas de la catalana, gallega y vasca.

El cervell castellà, un cervell racista

JAJAJAJAJAJA Y esto lo escribe un payaso que se harta de usar la palabra etnia

Basta. Suficiente. ¿Queda retratada quién es la auténtica ultraderecha racista y xenófoba en Mallorca?